RO IMAGE > Filme distribuite > AGENȚI APROAPE SECREȚI

AGENȚI APROAPE SECREȚI

Titlu original
CENTRAL INTELLIGENCE
Titlu română
AGENȚI APROAPE SECREȚI
Premiera in Romania
01-07-2016
Premiera internationala
Gen
Comedie
Scenariu
Ike Barinholtz, David Stassen și Rawson Marshall Thurber
Regie
Rawson Marshall Thurber
Cu
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet
Distribuitor
RO IMAGE 2000
Sinopsis

CA SĂ SALVEZI LUMEA, AI NEVOIE DE HART CEL MIC ȘI JOHNSON CEL MARE!

Dwayne Johnson și Kevin Hart sunt protagoniștii comediei CENTRAL INTELLIGENCE, produs de New Line Cinema și Universal Pictures.  

Povestea unui tocilar de care toți își râdeau pe vremuri, care acum e un agent CIA letal (Johnson), și care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu.
Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia cu forța partener pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.
Înainte de a se prinde în ce s-a băgat, contabilul își dă seama că e prea târziu să mai iasă, așa că se lăsa târât în cele mai periculoase schimburi de focuri, urmăriri cu mașina și spionaj cu risc mortal.


Alte informatii

Central Intelligence îi mai are în distribuție pe Amy Ryan (Gone Baby Gone), nominalizată la premiile Emmy, Aaron Paul (Breaking Bad) și Danielle Nicolet (The Game). Filmul e regizat de Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers, Dodgeball), scenariul le aparține lui Ike Barinholtz & David Stassen și Rawson Marshall Thurber, după o poveste de Ike Barinholtz& David Stassen.Itis produced by Scott Stuber (Ted), Peter Principato (TV’s Black-ish), Paul Young (Black-ish) și Michael Fottrell (Furious Seven).  Producători executivi sunt Ed Helms, Samuel J. Brown și Michael Disco.


Alte filme