RO IMAGE > Filme distribuite > ARTHUR SI RAZBUNAREA LUI MALTAZARD

ARTHUR SI RAZBUNAREA LUI MALTAZARD

Titlu original
ARTHUR AND THE REVENGE OF MALTAZARD
Titlu română
ARTHUR SI RAZBUNAREA LUI MALTAZARD
Premiera in Romania
04-12-2009
Premiera internationala
04-12-2009
Gen
ANIMATIE
Scenariu
LUC BESSON si CELINE GARCIA
Regie
LUC BESSON
Cu
FREDDIE HIGHMORE (ARTHUR), MIA FARROW (BUNICA LUI ARTHUR), RONALD CRAWFORD (ARCHIBALD), ROBERT STANTON (TATAL LUI ARTHUR), PENNY BALFOUR (MAMA LUI ARTHUR) Voci: ARTHUR: FREDDIE HIGHMORE , MALTAZARD: LOU REED , MAX: SNOOP DOGGY DOGG , SNOW, REPLAY: WILL.I.AM, FERGIE, SELENIA: SELENA GOMEZ
Distribuitor
Prorom
Sinopsis

Aventurile lui Arthur, simpaticul si curajosul baietel de 12 ani continua si in "Arthur si razbunarea lui Maltazard".

Scenariul scris de Luc Besson dupa cartea lui, vanduta in peste 3 milioane de exemplare, ne transporta din nou in lumea Minimoilor, creaturi extrem de mici care traiesc pe Taramul Magic de la firul ierbii din curtea casei lui Arthur.

Arthur a mai crescut acum, odata cu fanii lui, de la ultimele lui aventuri din "Arthur and the Minimoys" (2007), un imens succes de box office in Franta Arthur este extrem de surescitat, caci in aceasta seara se va reintoarce in lumea Minimoilor si o va regasi pe gratioasa, isteata, dar capricioasa printesa Selenia. Un apel scris pe un bob de orez il va arunca, insa intr-un vartej de aventuri pe care si cei mici, dar si cei mari il vor trai cu sufletul la gura. Minimoii au nevoie de el, asa ca descurcaretul Arthur trebuie sa le sara in ajutor! Odata ajuns pe Taramul Magic va descoperi, insa, ca nimeni nu in chemase, de fapt! Dar cine putea sa-i intinda o asemenea capcana? Sa fie oare razbunatorul Maltazard?

Aventuri delicioase pentru cei mici, voci celebre pentru parintii lor: Lou Reed, Snoop Doggie Dogg, WILL.I.AM si Fergie.


Alte filme