RO IMAGE > Filme distribuite > DOMNIŞOARE DE ONOARE

DOMNIŞOARE DE ONOARE

Titlu original
Bridesmaids
Titlu română
DOMNIŞOARE DE ONOARE
Premiera in Romania
13-05-2011
Premiera internationala
13-05-2011
Gen
Comedie
Scenariu
Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey, Melissa McCarthy, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson, Michael Hitchcock
Regie
Annie Mumolo & Kristen Wiig
Cu
Distribuitor
Universal
Sinopsis

În primăvara lui 2011, Universal Picture, împreună cu producătorul Judd Apatow (Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin) vă invită să vă distraţi cu o nouă comedie: Bridesmaids.

Kristen Wiig este Annie, o domnişoară de onoare a cărei viaţă o ia razna din momentul în care, împreună cu o gaşcă de domnişoare de onoare una mai trăznită decât alta (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey şi Ellie Kemper), trebuie s-o conducă la altar pe cea mai bună prietenă a ei, Lillian (Maya Rudolph).

Viaţa lui Annie e un dezastru. Când află că prietena ei de viaţă s-a logodit şi se va căsători, îi e clar că ea trebuie să-i fie domnişioară de onoare. Deşi falită atât în dragoste, cât şi financiar, Annie nu ţine cont de nimic şi se aruncă în tot felul de ritualuri pe cât de scumpe, pe atât de extravagante.

Are doar o singură şansă să facă totul perfect, aşa că e decisă să le arate şi viitoarei mirese, dar şi celorlalte domnişoare de onoare cât de departe se poate merge pentru cineva la care ţii foarte mult.


Alte filme