RO IMAGE > Filme distribuite > E TARE COMPLICAT

E TARE COMPLICAT

Titlu original
It
Titlu română
E TARE COMPLICAT
Premiera in Romania
05-02-2010
Premiera internationala
05-02-2010
Gen
Comedie romantica
Scenariu
Nancy Meyers
Regie
Nancy Meyers
Cu
Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin
Distribuitor
Universal
Sinopsis

Scenarista si regizoarea Nancy Meyers ("Ce-si doresc femeile", "Ceva, ceva, tot o iesi", "Vacanta") revine cu o comedie despre dragoste, divort si tot ce se intampla intre timp...

Meryl Streep, Steve Martin si Alec Baldwin sunt starurile acestei comedii emotionante si inteligente, despre un triunghi amoros care... E tare complicat!

Jane (Meryl Streep) este proprietara prospera a unui restaurant din Santa Barbara, are trei copii mari si este divortata de 10 ani de Jake (Alec Baldwin), un avocat cu care a ramas in relatii amicale. Totul pare sa mearga pe fagasul normal, pana intr-o zi, cand Jane si Jake ies la cina dupa ce participasera la festivitatea de absolvire a fiului lor.

Amintirile anilor frumosi petrecuti ca sot si sotie se pare ca au un efect neasteptat asupra celor doi, care se arunca intr-o aventura extrem de pasionala.

Si asa se complica lucrurile, fiindca Jake e insurat cu Agness (Lake Bell), o femeie mult mai tanara decat el, iar Jane este curtata de Adam (Steve Martin), arhitectul pe care il angajase ca sa-i renoveze bucataria... Acum, Jane incearca sa-si dea seama daca ii place sa fie "cealalta femeie", Jake se trezeste ca este foarte prins de aceasta relatie extrem de placuta intr-un fel ciudat, iar Adam, care tocmai incerca sa-si revina dupa propriul divort, isi da seama ca s-a indragostit de Jane, dar nu e sigur ca ii convine sa fie prins in acest triunghi amoros.

Oare Jane si Jack ar trebui sa-si vada fiecare de viata lui si sa renunte la aceasta relatie clandestina, sau dragostea e intr-adevar mai dulce cand se intampla a doua oara? E tare complicat!


Alte filme