RO IMAGE > Filme distribuite > HOAŢA DE IDENTITATE

HOAŢA DE IDENTITATE

Titlu original
IDENTITY THIEF
Titlu română
HOAŢA DE IDENTITATE
Premiera in Romania
08-02-2013
Premiera internationala
08-02-2013
Gen
Comedie
Scenariu
Craig Mazin
Regie
Seth Gordon
Cu
Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick, Eric Stonestreet
Distribuitor
Universal
Sinopsis

Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată.

Diana (McCarthy) trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da...pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”... iar Sandy este un contabil (Bateman), care trăieşte în partea cealaltă a Americii.

Având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneşte în sud pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viaţa lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască, să o ameninţe, să o constrângă, declanşând haosul în încercările lui disperate de a-şi reabilita numele.

Regizat de Seth Gordon (Horrible Bosses) este produs de Scott Stuber (Ted), Jason Bateman şi Pamela Abdy (47 Ronin). Din distribuţie mai fac parte Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick şi Eric Stonestreet.


Alte filme