RO IMAGE > Filme distribuite > LORAX. PROTECTORUL PADURII

LORAX. PROTECTORUL PADURII

Titlu original
DR. SEUSS
Titlu română
LORAX. PROTECTORUL PADURII
Premiera in Romania
30-03-2012
Premiera internationala
02-03-2012
Gen
Animaţie 3D
Scenariu
Cinco Paul & Ken Daurio
Regie
Chris Renaud
Cu
Danny DeVito, Zac Efron, Ed Helms, Taylor Swift, Rob Riggle şi Betty White
Distribuitor
Universal
Sinopsis

Creatorii animaţiei Despicable Me (Sunt un mic ticălos) şi faimosl Dr. Seuss prezintă LORAX, PROTECTORUL PĂDURII, o adaptare în 3D după povestea clasică a unei creaturi a pădurii care îi molipseşte pe cei din jur cu puterea de a spera. Aventurile animate urmăresc peripeţiile unui băiat de 12 ani care caută acel lucru unic care îi va aduce afecţiunea fetei de care s-a îndrăgostit. Pentru a-l descoperi, el trebuie să afle care e povestea morocănosului, dar simpaticului Lorax, care se luptă pentru a-şi proteja lumea în care trăieşte.

Danny DeVito îşi împumută vocea personajului principal, Lorax, iar Ed Helms, enigmaticului personaj Once-ler. Animaţia a atras superstaruri precum Zac Efron, care îi dă voce lui Ted, idealistul care se află în căutarea lui Lorax, Taylor Swift, care e Audrey, fata visurilor lui Ted, Rob Riggle este mogulul finanţelor, iar îndrăgita actriţă, veterana Betty White îi dă voce înţeleptei bunici a lui Ted, Norma.

LORAX, PROTECTORUL PĂDURII este al treilea film de animaţie creat de Universal Pictures şi Illumination Entertainment, după Despicable Me şi Hop.


Alte filme