MINIONII

Titlu original
MINIONII
Titlu română
MINIONII
Premiera in Romania
10-07-2015
Premiera internationala
10-07-2015
Gen
Animatie 3D dublată și subtitrată
Scenariu
Brian Lynch
Regie
Pierre Coffin și Kyle Balda
Cu
Voci: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan
Distribuitor
Universal
Sinopsis

Povestea MINIONILOR, creată de Universal Pictures și Illumination Entertainment, își are originea la începutul timpurilor. Minionii au început ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi să evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, și sunt afectați de o depresie profundă.

Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Kevin, împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși.

Cei trei pornesc într-o aventură palpitantă care îi va duce, până la urmă, la următorul lor stăpân – Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock, laureată cu Oscar), prima superticăloasă din toate vremurile. Minionii vor călători din înghețata Antarctică până în New Yorkul anilor ’60, ajungând în final în Londra zilelor noastre, unde au de îndeplinit cea mai dificilă misiune din toată existența lor: aceea de a salva specia Minionilor de la… anihilare!

Minionii vor fi însoțiți în aventura lor de cele mai mari hit-uri muzicale ale anilor ’60, care ne încântă și în ziua de azi.

MINIONII e produs de Chris Meledandri și Janet Healy de la Illumination, iar regia le aparține lui Pierre Coffin și Kyle Balda. Scenariul e scris de Brian Lynch, iar Chris Renaud e producătorul executiv al animației.


Alte filme