MUMIA

Titlu original
THE MUMMY
Titlu română
MUMIA
Premiera in Romania
09-06-2017
Premiera internationala
09-06-2017
Gen
Acțiune/fantasy 3D
Scenariu
Jon Spaihts, Christopher McQuarrie
Regie
Alex Kurtzman
Cu
Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Russel Crowe
Distribuitor
RO IMAGE 2000 ȘI UNIVERSAL PICTURES
Sinopsis

Tom Cruise conduce distribuția acestei noi versiuni cinematografice a legendei care a fascinat culturi din toată lumea, încă din zorii civilizației: MUMIA.

 

Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service și Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

MUMIA ne poartă din nesfârșitele nisipuri ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum și pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman și de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente - Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek și Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.

 


Alte filme