RO IMAGE > Filme distribuite > OMUL DE OTEL2

OMUL DE OTEL2

Titlu original
IRON MAN2
Premiera in Romania
30-04-2010
Premiera internationala
07-05-2010
Gen
ACTIUNE
Scenariu
JUSTIN THEROUX
Regie
JOHN FAVREAU
Cu
ROBERT DOWNEY Jr., GWYNETH PALTROW, DON CHEADLE, SCARLETT JOHANSSON, MICKEY ROURKE, SAMUEL L. JACKSON
Distribuitor
Paramount
Sinopsis

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriaşul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovaţiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa.

Dar guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul - armă revoluţionară şi în plus, apare si un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark.

Copleşit din toate părţile, în timp ce se confruntă şi cu demonii proprii, Tony trebuie să-şi cheme aliaţii – cei vechi şi cei noi – pentru a se lupta cu duşmanii ce vor să-l distrugă pe el şi întreaga omenire.


Alte informatii

În „Iron Man 2”  Downey  este „acompaniat” de o distribuţie de eroi şi răufăcători, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.


Alte filme