RO IMAGE > Filme distribuite > PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE

PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE

Titlu original
AMERICAN PIE: REUNION
Titlu română
PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE
Premiera in Romania
06-04-2012
Premiera internationala
06-04-2012
Gen
Comedie
Scenariu
Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg
Regie
Jon Hurwitz & Hayden Schlossberg
Cu
Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Alyson Hannigan, Chris Klein, Natasha Lyonne, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Seann William Scott, Mena Suvari, Eddie Kaye Thomas, Jennifer Coolidge şi Eugene Levy
Distribuitor
Universal
Sinopsis

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

În vara lui ’99 patru băieţi din micul orăşel din Michigan îşi încep aventura vieţii lor în încercarea de a-şi pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim şi Michelle s-au căsătorit, în timp de Kevin şi Vicky şi-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz şi ale lui Heather s-au despărţit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, aceşti prieteni de-o viaţă se întorc în oraşul natal ca adulţi care caută să regăsească inspiraţia de a trăi nebuneşte de la adolescenţii hormonali care au fost, şi care au creat o legendă a filmelor de comedie.


Alte filme