SECRETUL

Titlu original
SECRET IN THEIR EYES
Premiera in Romania
04-11-2015
Premiera internationala
20-11-2015
Gen
Thriller
Scenariu
Billy Ray
Regie
Billy Ray
Cu
Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor
Distribuitor
ProRom Distribution
Sinopsis

Scris și regizat de Billy Ray (Captain Phillips, The Hunger Games), nominalizat la Oscar, și produs de Mark Johnson (Rain Man, “Breaking Bad”), laureat cu Oscar, SECRET IN THEIR EYES e un thriller intens care îi are în distribuție pe Chiwetel Ejiofor, nominalizat la Oscar, și pe Nicole Kidman și Julia Roberts, ambele laureate la Oscar.

O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.

Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce în ce mai sumbre, iar granițele dintre dreptate și răzbunare sunt tot mai neclare. Apare, așadar, întrebarea: cât de departe ar merge cineva pentru a îndrepta un rău inexplicabil?


Alte filme