RO IMAGE > Filme distribuite > TENTATII (I)REZISTIBILE

TENTATII (I)REZISTIBILE

Titlu original
THANKS FOR SHARING
Titlu română
TENTATII (I)REZISTIBILE
Premiera in Romania
04-10-2013
Premiera internationala
20-09-2013
Gen
Comedie
Scenariu
Stuart Blumberg și Matt Winston
Regie
Stuart Blumberg
Cu
Mark Ruffalo, Tim Robbins, Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit, Alecia Moore
Distribuitor
PROGRAMS4MEDIA
Sinopsis

Stuart Blumberg, nominalizat la Oscar pentru scenariul filmului THE KIDS ARE ALLRIGHT, debutează ca regizor cu o comedie inteligentă care aduce o nouă perspectivă asupra relațiilor umane.

Trei prieteni care se luptă cu dependența de... sex încearcă să-și croiască drum prin viață, căutând iubirea și încercând să treacă cu bine peste terenul minat care este pentru ei viața de zi cu zi.

În fruntea distribuției îi regăsim pe Mark Ruffalo, nominalizat la Oscar, pe Tim Robbins, câștigător de Oscar, dar și pe Josh Gad, Gwyneth Paltrow și Joely Richardson.

Cei trei, un consultant pe probleme de ecologie, cu spirit ascuțit de competiție (Ruffalo), un tată de familie cu o carieră de succes, dar cu probleme în viața de zi cu zi (Robbins), și un medic de urgențe care și-a pierdut complet controlul (Gad), se luptă cu dependența de sex și, prin oricâte încercări trec, întotdeauna sunt gata să se sprijine unul pe celălalt. Luați separat, fiecare e deștept, fermecător și… cu moralul la pământ, dar împreună ajung să realizeze că s-ar putea să aibă o șansă reală la fericire.

Comedia TENTAȚII (I)REZISTIBILE este regizată de Stuart Blumberg, după un scenariu de Blumberg și Matt Winston. Distribuția e formată din Mark Ruffalo, Tim Robbins,

Gwyneth Paltrow, Josh Gad, Joely Richardson, Patrick Fugit și starul pop Alecia Moore, aflată la primul ei rol într-un film. Producători sunt William Migliore și David Koplan, de la Class 5 Films, și Leslie Urdang, Dean Vanech, și Miranda de Pencier de la Olympus Pictures. Producător executiv este Edward Norton.


Alte filme