RO IMAGE > Filme distribuite > ȚINTA: PREȘEDINTELE

ȚINTA: PREȘEDINTELE

Titlu original
BIG GAME
Titlu română
ȚINTA: PREȘEDINTELE
Premiera in Romania
27-03-2015
Premiera internationala
25-03-2015
Gen
Thriller
Scenariu
JALMARI HELANDER
Regie
JALMARI HELANDER
Cu
SAMUEL L. JACKSON, ONNI TOMMILA, RAY STEVENSON, VICTOR GARBER, MEHMET KURTULUS, TED LEVINE, FELICITY HUFFMAN, JIM BROADBENT
Distribuitor
Pro Rom
Sinopsis

Oskari e un băiat timid de 13 ani care își urmează temător soarta. Tradiția poporului său spune că a venit timpul ca băiatul, la fel ca strămoșii lui, să petreacă o zi și o noapte singur în sălbăticie. Înarmat doar cu un arc cu săgeți, el trebuie să se întoarcă din pădure cu un trofeu care să fie dovada că a devenit bărbat.

Singur și înspăimântat, băiatul rătăcește printr-o pădure imensă când aude un zgomot asurzitor. Grăbindu-se să vadă ce se întâmplă, Oskari descoperă o capsulă de salvare, dar și că aparține avionului care transportă cel mai puternic om al lumii – Air Force One, iar înăuntru se află un om grav lovit... E însuși președintele Statelor Unite!

Teroriștii care au provocat prăbușirea avionului împânzesc cerul pentru a-l repera pe președinte, hotărâți să-l răpească.

Acum, soarta celui mai puternic om din lume stă în mâinile unui băiat de 13 ani. Angrenați într-un joc de-a șoarecele și pisica, Oskari și președintele fac echipă pentru a putea supraviețui celei mai terifiante nopți din viața amândurora.


Alte filme