ABIGAIL

Afis ABIGAIL
Titlu original: ABIGAIL
Titlu română: ABIGAIL
Premiera in Romania: 2024-04-19
Premiera internationala: 2024-04-19
Gen: Thriller/horror
Scenariu: Stephen Shields, Guy Busick
Regie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Cu: Melissa Barrera, Dan Stevens, Alisha Weir, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand, Angus Cloud și Giancarlo Esposito
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Copiii pot fi niște monștri...

 

După ce un grup de infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală. 

 

De la Radio Silence - echipa de regizori formată din Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, aflată în spatele terifiantelor hituri horror moderne Ready or Not, Scream din 2022 și Scream VI de anul trecut - vine o nouă viziune impunătoare și însetată de sânge a filmului cu vampiri, scrisă de Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) și Guy Busick (franciza Scream, Ready or Not).

Alte informatii

Abigail îi are în distribuție pe Melissa Barrera (franciza Scream, In the Heights), Dan Stevens (Gaslit, Legion), Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Freaky), William Catlett (Black Lightning, True Story), Kevin Durand (Resident Evil: Retribution, X-Men Origins: Wolverine) și Angus Cloud (Euphoria, North Hollywood) în rolul răpitorilor și Alisha Weir (Roald Dahl's Matilda the Musical, Darklands) în rolul lui Abigail.

 

Filmul este produs de William Sherak (franciza Scream, Ready or Not), Paul Neinstein (franciza Scream; producător executiv, The Night Agent) și James Vanderbilt (Zodiac, franciza Scream) pentru Project X Entertainment, de Tripp Vinson (Ready or Not, Journey 2: The Mysterious Island) și de Chad Vilella de la Radio Silence (producător executiv Ready or Not și franciza Scream). Producătorii executivi sunt Ron Lynch și Macdara Kelleher.

Alte filme