APE BLESTEMATE

Afis APE BLESTEMATE
Titlu original: NIGHT SWIM
Titlu română: APE BLESTEMATE
Premiera in Romania: 2024-01-05
Premiera internationala: 2024-01-05
Gen: Thriller/horror
Scenariu: Bryce McGuire, bazat pe scurtmetrajul lui Rod Blackhurst și Bryce McGuire
Regie: Bryce McGuire
Cu: Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Nu se aleargă. Nu se sare în apă. Niciun salvamar la datorie. Nu se înoată după lăsarea întunericului...

 

Atomic Monster și Blumhouse, producătorii filmului M3GAN, ne scufundă în adâncurile groazei cu noul thriller supranatural, APE BLESTEMATE.

 

Bazat pe aclamatul scurtmetraj din 2014 al lui Rod Blackhurst și Bryce McGuire, filmul îl are pe Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) în rolul lui Ray Waller, un fost jucător de baseball din liga majoră forțat să se retragă mai devreme din cauza unei boli degenerative, care se mută într-o casă nouă cu soția sa, Eve (Kerry Condon, nominalizată la Oscar®, The Banshees of Inisherin), fiica adolescentă Izzy (Amélie Hoeferle, Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare) și fiul cel mic, Elliot (Gavin Warren, Fear the Walking Dead).

 

Sperând în secret, împotriva oricărei șanse, să se întoarcă la profesioniști, Ray o convinge pe Eve că piscina din curtea noii case va fi distractivă pentru copii, iar el va putea să facă terapie acolo. Dar un secret întunecat din trecutul casei va dezlănțui o forță malefică ce va atrage familia în adâncurile unei terori de neevitat.

 

Alte informatii

APE BLESTEMATE este scris și regizat de Bryce McGuire (scenaristul Baghead) și este produs de James Wan, cineastul din spatele francizelor Saw, Insidious și The Conjuring, și Jason Blum, producătorul filmelor Halloween, The Black Phone și The Invisible Man. Producătorii executivi ai filmului sunt Michael Clear și Judson Scott, de la Atomic Monster, și de Ryan Turek, de la Blumhouse.

Alte filme