RO IMAGE > Filme distribuite > SKYSCRAPER

SKYSCRAPER

Titlu original
SKYSCRAPER
Titlu română
INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI
Premiera in Romania
13-07-2018
Premiera internationala
13-07-2018
Gen
Scenariu
Rawson Marshall Thurber
Regie
Rawson Marshall Thurber
Cu
Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, Hannah Quinlivan
Distribuitor
RO IMAGE 2000 ȘI UNIVERSAL PICTURES
Sinopsis

SKYSCRAPER

t.rom. INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI

PREMIERA: 13 IULIE 2018

DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000[1] 

 

Gen:                                3D Action-Thriller     

Cu:                                  Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, Hannah Quinlivan

Regia și scenariul:              Rawson Marshall Thurber

Producători:                      Beau Flynn, Dwayne Johnson, Rawson Marshall Thurber, Hiram Garcia

Producători executivi:          Dany Garcia, Wendy Jacobson, Eric McLeod, Eric Hedayat

 

 

Supervedeta Dwayne Johnson se află în fruntea distirbuției noii producții marca Legendary – INFERNUL DIN ZGÂRIE-NORI, în rolul fostului agent FBI și veteran de război, Will Sawyer, comandant al unității de negociatori pentru situații care implicau ostatici, care acum este consultant independent pentru securitatea clădirilor zgârie-nori. În cursul unei misiuni de consultanță în China, acesta se trezește implicat, fără voia lui, într-un incendiu catastrofal chiar în clădirea pe care fusese chemat să o inspecteze din punct de vedere a siguranței și securității. În scurt timp își dă seama că acest incendiu i se înscenase de către forțe necunoscute, așa că prioritatea lui acum este să afle cine și cu ce motiv îl voia mort, și să-și scoată și familia rămasă captivă în infernul dezlănțuit în acea clădire colosală.

Scris și regizat de Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers), thrillerul de acțiune 3D e produs de Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber și Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Producători executivi sunt Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean series) și Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel). 

  


Alte filme