DRAGOSTE FARA PREAVIZ

Afis DRAGOSTE FARA PREAVIZ
Titlu original: Love Happens
Titlu română: DRAGOSTE FARA PREAVIZ
Premiera in Romania: 2009-10-23
Premiera internationala: 2009-10-23
Gen: Comedie romantica
Scenariu: BRANDON CAMP & MIKE THOMPSON
Regie: BRANDON CAMP
Cu: AARON ECKHART, JENNIFER ANISTON, DAN FOGLER, MARTIN SHEEN
Distribuitor: Prorom

Sinopsis

AARON ECKHART (The Dark Knight, No Reservations) si JENNIFER ANISTON (Marley & Me, The Break-Up) se intalnesc fara a se cauta in comedia romantica "Dragoste fara preaviz".

Un scriitor soseste in Seattle pentru a sustine un seminar cu vanzarea cartii si in mod cu totul neasteptat intalneste o femeie care il ajuta sa redevina el insusi.

Dr. Burke Ryan (Eckhart) este in culmea gloriei mediatice, dand sfaturi tuturor cum sa-si depaseasca temerile si complexele. Dar nimeni nu stie ca terapeutul universal nu este in stare sa-si depaseasca propriile secrete dureroase din viata. Eloise Chandler (Aniston) a renuntat sa mai viseze la dragoste, si-a deschis o florarie si s-a decis sa-si concentreze atentia asupra afacerii ei cu flori. Intalnirea neasteptata cu Burke ii cam da planurile peste cap, pentru ca se simte atrasa irezistibil de el.

Pot oare doi oameni care au intalnit persoana cea mai potrivita in cel mai nepotrivit moment sa mai dea dragostei o noua sansa? Fiecare dintre ei a lasat in urma o poveste de dragoste sfaramata, dar ca sa poata merge inainte, trebuie sa puna capat trecutului. Si atunci cand se asteapta cel mai putin... apare pe neasteptate dragostea.

Alaturi de Jennifer Aniston si Aaron Eckhart apar o multime de actori talentati, printre care DAN FOGLER (Taking Woostock, Kung Fu Panda) in rolul lui Lane, managerul plin de zel al lui Burke; JUDY GREER (27 Dresses, 13 Going on 30) in rolul lui Marty, angajata lui Eloise; JOE ANDERSON (Across the Universe, The Ruins) in rolul lui Tyler, iubitul infidel al Eloisei; JOHN CARROLL LYNCH (Gran Torino, Zodiac) aka Walter, un sceptic afectat de seminarul lui Burke; FRANCES CONROY (serialul Six Feet Under, New in Town) in rolul mamei Eloisei si MARTIN SHEEN (The Departed, Catch Me If You Can) in rolul socrului lui Burke.

"

Alte filme