BILET PENTRU PARADIS

Afis BILET PENTRU PARADIS
Titlu original: TICKET TO PARADISE
Titlu română: BILET PENTRU PARADIS
Premiera in Romania: 2022-09-16
Premiera internationala: 2022-10-21
Gen: Comedie romantică
Scenariu: Ol Parker, Daniel Pipski
Regie: Ol Parker
Cu: George Clooney, Julia Roberts, Kaytlin Dever
Distribuitor: Ro Image 2000

Sinopsis

Câștigătorii premiului Oscar® George Clooney și Julia Roberts se reunesc pe marele ecran în rolul unor foști soți care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva. De la Working Title, Smokehouse Pictures și Red Om Films, BILET PENTRU PARADIS este o comedie romantică despre surpriza dulce a celei de-a doua șanse.

Alte informatii

 

Regizat de Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, scenarist al filmelor Best Exotic Marigold Hotel) după scenariul scris împreună cu Daniel Pipski, BILET PENTRU PARADIS este produs de Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) și Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) pentru Working Title, de Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, coproducător In Bruges), de Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone), de George Clooney și de câștigătorul premiului Oscar® Grant Heslov (Argo, The Midnight Sky ) pentru Smokehouse Pictures și de Julia Roberts și Lisa Roberts Gillan și Marisa Yeres Gill (ambele coproducătoare executive, seria Homecoming) pentru Red Om Films.

BILET PENTRU PARADIS este filmat în Queensland, Australia, cu ajutorul stimulentelor oferite de guvernul federal australian și de Strategia de atragere a producției a Screen Queensland.

Alte filme