ULTIMUL JAGUAR NEGRU

Afis ULTIMUL JAGUAR NEGRU
Titlu original: AUTUMN AND THE BLACK JAGUAR
Titlu română: ULTIMUL JAGUAR NEGRU
Premiera in Romania: 2024-02-09
Premiera internationala: 2024-02-07
Gen: Aventuri
Scenariu: Prune de Maistre
Regie: Gilles de Maistre
Cu: Lumi Pollack, Emily Bett Rickards
Distribuitor: Ro Image 2000 și Prorom

Sinopsis

De la regizorii care au realizat succesele mondiale THE WOLF AND THE LION și MIA AND THE WHITE LION (60 de milioane de dolari încasări cumulate), vine o aventură de familie înălțătoare, plasată în inima Amazonului, despre o prietenie incredibilă și despre protejarea minunilor naturii.

Copilăria petrecută în pădurea amazoniană i-a oferit lui Autumn cea mai rară prietenie - un pui de jaguar pierdut pe care îl descoperă, pe nume Hope. Când un eveniment tragic o obligă pe Autumn să o părăsească pe Hope pentru New York, ea visează ani de zile să se întoarcă în pădurea tropicală și la prietena ei.

În vârstă de 14 ani, și după ce s-a obișnuit cu viața de oraș, Autumn descoperă că satul copilăriei sale este amenințat de traficanții de animale și decide că trebuie să se întoarcă în Amazon, la iubitul ei jaguar. Anja - profesoara de biologie a lui Autumn - încearcă fără succes să o descurajeze să pună în aplicare acest plan nesăbuit. Alături de Anja, Autumn pornește într-o călătorie pentru a se reuni cu Hope și a o salva din mâinile celor care încearcă să distrugă pădurea tropicală și animalele sălbatice.

Alte filme